Näsvikens IK

Referat: Kilafors IF - Näsvikens IK

Ny omgång i herrarnas div 4 Hälsingland
Fredag kväll och resa mot Knöttas konstgräs med nyrenoverade omklädningsrum, duschar och toaletter.

Nikens gröna herrar tar kommandot från start, det mesta utspelar sig på hemmalagets planhalva. Dom röda stretar emot och det dröjer ända till första halvleks sista minut innan bollen inte stoppas av försvarare eller stolpar. Carl Fernqvist gör ett efterlängtat och psykologiskt viktigt mål just innan halvtidsvilan, 0-1.

I den andra halvleken tillåts hemmalaget att besöka motståndarnas straffområde vid några tillfällen, men närmare än så kommer man inte. I matchminut 58' dundrar Tobbe Johansson in 0-2 efter en vacker passning från Fredrik Nilsson. Dom gröna jagar trean men det blir inga flera mål denna afton, det slutar med 0-2 och tre nya poäng. En fantastisk start på 2024 med fem raka segrar.
Det Kilafors hade denna afton som inte Niken har är nya fina omklädningsrum och duschar.